Атмосферното налягане е близко до средното за месеца. В сутрешните часове

...
Атмосферното налягане е близко до средното за месеца. В сутрешните часове
Коментари Харесай

Облачността ще се разкъса и ще преобладава слънчево време

Атмосферното налягане е близо до междинното за месеца. В утринните часове тук-там в равнинната част от страната ще се образува мъгла или ниска облачност. Ще е съвсем безшумно. Минималните температури ще бъдат сред 6° и 11°, в София към 6°.

Днес преди обяд облачността над страната ще е най-вече забележителна, тук-там в равнините ще е мъгливо. След обяд облачността ще се раздра и намалее, в обособени региони до най-вече слънчево време. Ще духа слаб северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 14° и 19°, в София към 15°.

Над Черноморието облачността ще е променлива. Преди обяд тук-там видимостта ще е понижена. Ще духа слаб северозападен вятър. Максималните температури ще са 14°-16°. Температурата на морската вода е 16°-17°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините облачността ще е забележителна, по най-високите върхове ще превали слаб сняг. След обяд преваляванията ще спрат, а облачността ще се раздра и намалее. Ще духа до сдържан запад-северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 11°, на 2000 метра - към 5°.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР